Anunt

Hei, dragelor, voiam sa va anunt de pe-acum ca astazi n-am sa postez nimic, deoarece am intrat intr-o frenezie/obsesie numita Jocurile foamei. Am citit aseara primul volum pe nerasuflate, iar astazi sper ca il voi citi pe al doilea si macar jumatate din ultimul. Sper ca maine voi putea continua cu tradusul!
Imi cer scuze. Va puuuup:*

P.S: Daca reusiti sa puneti mana pe serie, n-o lasati sa va scape, e minunata.

6 comentarii:

Am si eu seria inca din martie dar am citit doar primul volum,spuanndu-mi ca citesc urmatoarele doua volume in vara,dar nu am avut timp de ele...da trebuie sa le itesc neaparat pana la sfarsitul verii...in seara asta citesc ce ai mai tradus,si-ti las si o parere pe undeva :D
Spor la citit :)

 

Merita! Desi am aceeasi parere ca si tine, ca primul volum e cel mai bun, al treilea, pe locul doi si al doilea pe ultimul, merita toate 5 stele! Ma bucur ca le-ai citit:)

Ralu.

 

...si scuze pentru multimea de greseli gramaticale sau nu, eram putin obosita aseara.

Raluca.

 

...si scuze pentru multimea de greseli gramaticale sau nu, eram putin obosita aseara.

Raluca.

 

Le-am citit si eu in sfarsit..Sunt extraordinare amandoua volumele...Mi-e ciuda ca stiam dinainte sa citesc ce se intampla cu Finnick,si cand citeam a treia carte stateam asa ca pe jar,zicand in gand 'acum se intampla aia..?
Oricum,mi-a placut mult...numai sfarsitul m-a surprins.l..Nu credeam ca se va intampla asa cu sora ei...Tu ce zici,ai citit nu? ;;)

 

Da, le-am terminat de atunci. Chiar imi placea Finnick si a fost un soc cand a murit. (tu de unde stiai?) Si de sora lui Katniss...sincer nu am crezut ca a murit, am mai citit vreo zece pag sperand ca a scapat cumva. Imi era tare draga, nu voiam sa cred.

 

Trimiteți un comentariu